Okategoriserade

Snöflingor som dansar ner mot marken

Vaknade tidigt idag, tittar ut genom fönstret och ser små snöflingor som dansar ner mot marken. Inget som stannar kvar på marken som tur är.

Japp där kom de första snöflingorna för mig denna säsong hoppas det dröjer tills flera dansande eller virvlande flingor kommer. Gillar inte kylan och jag måste då också skotta snö och det kan jag verkligen hoppa över men i och för sig så är det en motion som är bra att göra.

Har träningsvärk idag efter att ha lastat av och staplat 2 kubik ved igår. Har klarat mig från att få ont i ryggen för jag stretchade noga precis efter jag var klar. Idag blir det vila för att inte pressa min kropp som protesterar, speciellt min mage.

Skrivandet går lite trögt för jag blir distraherad av andra saker som poppar upp i mina tankar samt folk som hör av sig och vill chatta. Alltid trevligt att folk hör av sig men ska man fokusera på att skriva så är det kanske bäst att stänga av alla chatt program/mobilen för stunden. Japp blir det kanske idag då…

Alltså en söndag som går i långsamt mysigt blues tempo. Jag kommer glida omkring i bara myskläder idag och softa. Ta hand om mig på bästa sätt.