Okategoriserade

Möte med starka personligheter ger en extra kick för dagen

Igår så tog jag bussen in till Uppsala för att vara med på ett möte på Waynes Coffee. Alltid roligt att träffa mina väninnor och prata om bloggandet med andra bloggare. 

Igår så kom skådespelerskan Cecilia Ljung som behövde lite hjälp med sitt bloggande när det kom till tekniken. Anne och jag fixade så hon fick ordning på sina utlägg som hon ville ha dem.

Det är roligt att möta nya människor och dela erfarenheter samt känna att man hjälper någon som får till så att det fungerar bra. Vet själv hur frustrerad och arg jag kan bli när tekniken inte lirar som det ska.

Under tiden när vi sitter där så fikar två härliga personligheter bordet bredvid med outfit som jag gillar. De vågar vara sig själva och sticka ut i mängden som jag tycker är så fantastiskt. De flesta personer vill smälta in och gömma sig för att inte synas och få några blickar eller kommentarer. Jag gillar när människor gör som de känner inom sig och är stolta över sin egenhet.

När jag tog bussen hem så sitter jag och funderar och reflekterar över saker i livet och vad som sagts på mötet. Tittar på personer som jag ser vid en busshållplats när bussen stannar och får då se en kompis som jag inte pratat med på länge. Skickar iväg en kommentar på whats app, hej såg dig 🙂

Tänk vilken fantastisk teknikvärld vi lever i med den snabba kommunikations möjligheterna vi har.  Är tacksam för det för vi kan ha en sådan bredd på vårt kontaktnät och vänner.

Idag blir det att chilla för jag blir så trött av för mycket intryck och aktiva saker pga mitt utmattningssyndrom, suck.. Men sitta och skriva orkar jag i alla fall

Önskar alla en underbar dag och ta tillvara på dagen. Gör något som får dig att må bra och var i stunden..