Okategoriserade

Just nu tankeverkstad på olika lösningar i livet

Livet har sina hårda utmaningar och just nu så utsätts jag för en del saker som känns tunga och mitt sinne är fullt upptagen av hur jag ska lösa allt.

Skrev inget igår för jag mäktade inte med det. Somnade tidigt och vaknade nu mitt i natten och kan inte somna om, suck

Har stickat lite på en tröja och lyssnat på avslappnade musik och tänkte ok jag skriver några rader här och sen försöker jag somna om. Jag känner mig trött, låg och så himla utmattad av allt som är omkring mig nu. Får se vad som händer nu framöver hur jag gör med allt.

En dikt som jag skrivit för ett tag sedan och som jag tar med i min pågående bok.

***************

Jag går längs vägen i livet där inget är självskrivet och känner mig vilsen och tom. Stegen känns tunga för varje steg jag tar där ekot stannar kvar. Kroppen värker och skuldrorna tyngs ned av alla måsten och krav, hur ska jag orka vara kvar? Sorgerna från alla törnar i livet är som ett stort svart hål inom mig där mitt hjärta brinner som på ett bål av smärta. Livet blev ej som skrivits och jag fastnade kvar i min egen skugga och börja backa på alla krav där jag fortfarande nu står kvar.

Som jag brukar säga det finns inga problem bara olika sätt att lösa saker och händelser. Får ta på mig tänkarmössan 🙂 och se om det kommer en bra idé