Okategoriserade

Att gå ut i naturen kan ge oss nya input om livet

Livet har sina små överraskningar som gör att vi antingen blir nedstämda eller glada.

Just idag så har jag en låg dag och tänker nog bara vara och låta mig vila i kropp och själ. Min kropp är inte i balans för mina värden är inte på topp och jag känner hur min kropp strejkar när jag försöker göra saker. Jag får kramp i benen och armarna för jag syre sätter mig inte bra och det beror på att mitt blodvärde är lågt.

Ska i alla fall ut en sväng och ratta runt lite i höstlöven med en kratta. Behöver komma ut och röra på mig och det känns skönt efteråt. Behöver checka av brevlådan också men där kommer det mest reklam som jag gladeligen tar emot nu för jag behöver papper till att starta mina brasor.

Den mesta posten kommer i dagens moderna samhälle digitalt och det är bra för vi sparar på papper i samhället och miljön skonas lite grann.

Idag tar jag med lite text från min pågående bok

******************

Varför mår vi sämre och sämre?

Det är för att vi kommer längre och längre ifrån det naturliga livet. Våra kroppar är kvar typ i grott stadiet hur vi hanterar föda samt med ett flockbeteende där vi tar in omvärlden med våra 5 sinnen. För evolutionen tar det längre tid att förändra än den teknik värld som vi skapat. Allt konstgjort vi stoppar i oss eller utanpå kroppen och all strålning som finns skapat av människan samt vad våra hjärnor får ta in i information under en dag, påverkar och stressar den lilla grott människan. Det är bara en liten del i min förklaring på att utvecklas och få börja må bättre och förstå oss själva och våra medmänniskor. Jag jobbar också med hur viktigt det är att andas rätt, äta sunt, motionera, hur viktig sömnen är och vad som händer om vi inte sover bra, hur hjärnan jobbar och ger oss utmaningar, hjärtats funktion, kommunikation, sex och samlevnad samt mycket mera..

**************

Ha en underbar dag och njut av det lilla som livet ger dig varje dag