Okategoriserade

Möte med skratt, glädje och flöde av de goda hormonerna

Idag blir det ett kort inlägg för det bär iväg in till Stockholm för att möta en vän som det alltid är roligt att se.

Så det gäller att ta tillvara på varje minut för det känns i hjärtat att komma in till min stad som mitt hjärta klappar för. Hjärtat kommer göra mera galopp för mötet kommer ge mera än bara skratt och prat.

Vad är kärlek? Det är inte passion och attraktion utan något djupare som närvaro, respekt, att bry sig och visa det med agerande och inte bara säga tomma ord som låter snyggt för stunden.

Kärlek kan vara utmanande, känslosamt och smärtsamt men den som vi ska ta hand om allra mest och älska är oss själva.

Den viktigaste kärleken i ditt liv är den till dig själv och inte till någon annan som föräldrar, syskon, barn eller partner. Älska dig själv för den du är och vänta inte på att någon annan ska älska dig först för du lever då på den personens kärlek och om den försvinner finns inget kvar och hela din värd rasar.

Lycka utanför dig blir alltid ett jagande och misslyckande, den sanna lyckan och kärleken är den till dig själv. Om du inte älskar dig själv och har kärlek inom dig hur kan du då ge kärlek till någon annan. Klassiskt uttryck men så sant.

Jag tar hand om mig själv i första hand just nu och njuter bara av stunder som gör att de goda hormonerna flödar.