Okategoriserade

Arg för teknik strul, Grrrrr

När jag ska göra saker i min dator så blir jag så arg när det inte fungerar med all teknik som det ska. Vad beroende man blir av att allt flyter på för att kunna skriva och gör de saker man behöver göra.

Jag blev så arg nu så jag har fått ont i bröstet och behöver relaxa med en promenad och återvända när jag fått frisk luft och ny energi.

Jag kommer säkert med en ny text idag så håll ut med mig för jag är bara en enkel person bakom tangenterna som har livet som en roller coaster just nu med hälsan och tillvaron. Det blir bättre snart men just nu så har det varit en skakig färd sedan en tid tillbaka. Jag rider ut stormen men det tar på krafterna.

Lev med en kärleksfull tanke om er själva och var inte hårda mot er. Den enda relationen och som är viktigast är den till er själva.