Okategoriserade

Mina läsare ute i världen vill läsa mera om Kvantfysik, AI nanoteknik

En ny dag med nya beslut och funderingar över saker som ständigt dyker upp i livet och som ska fixas eller avslutas.

Jag är i alla fall glad att jag kan skriva igen här på bloggen för det får mig att må bra och känna att livet flyter på med nya möjligheter.

Jag har märkt genom mailen jag får att de flesta läsarna är från andra länder som flera stater i USA, Canada, Australien, olika länder i Europa samt Asien, hur roligt som helst 🙂 De är kanske mera öppna för att dela med sig av sina tankar och uppmuntran till mitt skrivande. Det gör så att jag känner mig ännu mera inspirerad av att starta en websida för oss som vaknat upp till många frågeställningar.

Det är en stor efterfrågan så den kommer jag att dra igång snart och jag meddelar här när jag gjort det och kommer lägga ut länken för de som är intresserade att gå med i gruppen.

Ska skriva mera om kvantfysik, AI och nano teknik som jag inser att många är intresserade av men det tar tid så jag ska skriva ihop en bra text nu under helgen.

Ha tålamod den kommer för det är mina favoritämnen också.