Njut av dina glada minnen och känn dig euforisk

Idag så är det söndag igen, veckorna går så fort. I morgon så har jag bott en vecka redan på nya stället och allt känns så  bra..

Idag så blir det ett kort inlägg för jag ska åka iväg på lite äventyr som kan antingen bli en bra dag eller en tuff dag. Återkommer med berättelser om det hela senare.

 

Livet är ett under så ta tillvara på alla stunder som kommer till dig och njut. Vi utsätts för hårda utmaningar och härliga minnen som vi tar med oss i livet och som förgyller de dagar du har en dålig dag.

Jag kan få en skratt attack ibland när jag tänker på alla mina roliga och busiga äventyr jag gjort och upplevt tillbaka i tiden. Skratta skapar bra vibrationer i kroppen och de härliga goda hormonerna sätter fart på våra trötta och sega kroppar speciellt nu när hösten kryper närmare och närmare.

Önskar alla en underbar dag och ta tillvara på tiden

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *