Okategoriserade

Där ingen nyckel passar, där öppnar tålamodet

Det har varit teknik strul nu här på morgonen så jag har inte kunnat logga in och skriva något men nu så…

Det kommer nog bli lite rörigt tills allt är klart med den nya blogg portalen som kommer ske nu under oktober. Det gäller att ha tålamod och behålla lugnet.

Tålamod är något som vi måste lära oss för att må bättre. Jag har jobbat hårt med den frågan och det har varit svårt för mig att bemästra. För jag vill så mycket och det går så långsamt fram med vissa frågar där jag inte kan påverka resultatet själv.

Förut så fick jag sådan frustation när det inte gick tillräckligt fort i vissa frågor. Kändes som jag fick hålla in vilda hästar som bara ville rusa iväg i en stor galopp. Jätte jobbigt 🙁 och jag gick i samma spår fram och tillbaka som i ett nedtrampat dike och kom inte framåt, suck

Nu så chillar jag och tar det lugnt och bryr mig inte. Tar en dag i taget och säger ifrån till personer som kan stressa mig på något sätt att jag lämnar och går. Det är inte värt att ha sådana vänner eller eventuella pojkvänner i livet. För jag måste måna om min hälsa i första hand annars går det inte så bra för mig framöver. Mina blödningar kommer igång vid stress och när jag tar i för mycket med kroppen.

Jag har inte riktigt hämtat mig efter flytten ännu men det kommer när jag vilat mera och börjar vänja mig på nya platsen och nya rutiner. Det känns nu väldigt bra så det kommer säkert att gå fort i den frågan.

Tacksamhet känns i mitt hjärta och glädje för att ha kommit hit där jag nu är i livet.