Okategoriserade

Filosofiska tankar och skapande kraft under dagen

Livets små mysterium är som daggdroppar på ett löv som gnistrar i solskenet.

Sitter just nu och dricker grönt te från Japan som jag fått av min yngsta son som han köpte när han och flickvännen var där på ett bröllop. En studiekamrat från Budapest tiden på Semmelweis Universitet som gifte sig med sin käresta.

De hade studerat tillsammans i Budapest i sex år så det blev också ett trevligt återseende samt ett äventyr att få uppleva Japan en andra gång.

Njuter fortfarande av min tillvaro här i huset och tar varje dag med ro så min kropp får chans till en bra återhämtning. Det blir filosofiska tankar idag och om mitt skapande samt texter till olika ändamål.

Utanför mina fönster så sprakar det av alla härliga färger från höstens spektra som vi får uppleva varje säsong. Idag så smattrar regnet mot fönstren och jag sitter här inne och myser till en härlig meditations musik som får mig att känna mig lugn och avslappnad.

Nu ska jag göra mera grönt te i den specialdesignade Japanska tekanna och dricka ur den speciella tekoppen från Japan också. Tack min fina son och flickvän. Känner mig privilegierad och en stor tacksamhet.

Höstens mörker kommer mera och mera och jag känner en fridfullhet och tänder mina ljus som jag älskar att göra. Ta hand om er