Okategoriserade

Delar med mig av min inledning på min pågående bok idag

Idag så har jag packat och fixat inför flytten imorgon. Jag kommer inte ha tid att göra något inlägg imorgon på grund av flytten men kommer tillbaka senare men nya intryck om livet.

Idag tänkte jag ni skulle få läsa ett kort stycke från min pågående bok. Där jag skriver i min inledning om varför jag vill skriva denna bok. Den handlar om personlig utveckling fast på ett helt annat sätt än andra böcker.

****************

Varför en ny bok om personlig utveckling när det finns så många att finna i bokhandeln. Men denna är helt annorlunda och min mening är att hjälpa oss att förstå andra samt oss själva och börja se livet med helt nya ögon inom många områden. Jag kommer ta upp många olika ämnen som påverkar våra liv och vad som gör att vi tagit de beslut vi har gjort längs vägen i livet. Jag kommer inte djup dyka i alla ämnen för då skulle boken bli alldeles för tjock samt jag har inte den fullständiga kunskapen i alla ämnena. Mitt syfte är att väcka upp så många det är möjligt och skapa en nyfikenhet hos er så att ni vill finna mera kunskap själva. Man ska alltid vara kritisk och leta själv efter sina svar som jag gjort, så mitt syfte är inte att ge er de rätta svaren för vem vet till 100% vad som egentligen är sant. Det kommer alltid nya rön och kunskaper om mänskligheten samt tekniken utvecklas med ett högt tempo. Stanna inte kvar i trygghetszonen på grund av rädslor utan följ med i flödet av kunskap och information.

***************

Ta hand om er och var snälla mot er själva