Okategoriserade

Känner mig nu färdigslipad som en diamant, nu är det dags att skina

Jaha då var man en 60 taggare då och livet känns inte speciellt annorlunda från tidigare, ha ha

Jag har levt mer än ett halvt sekel och mycket har hänt i världen under denna tid. Tekniken går så fort fram och jag förstår de som är nu äldre eller till och med i min ålder har svårt att hänga med i alla svängar.

Tack och lov så gör jag det men suckar ibland när det är ytterligare något nytt som kommer som man ska ta in. Men jag fascineras av alla möjligheter som de unga får vara med på under sin uppväxt. I framtiden kommer vi kunna gå på konserter med gamla artister som är döda. De kommer nu göra en sådan med whitney Houston. Här är en video med Elvis och Celine Dion.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=re9_eFo_Nek[/embedyt]

De förstår inte vilka val och möjligheter de har med allt. Många bara gnäller och tycker livet är tufft men vi curlar sönder våra barn. Mänskligheten just nu tror att om man inte känner lycka och är till freds med sitt liv så har man problem och blir deprimerad. De vill inte uppleva känslor denna roller coaster utan tar då till piller som gör att de blir på tomgång.

Livet består av medgångar och motgångar och som jag brukar säga. Hur kan vi förstå och uppskatta en medgång om vi aldrig upplevt en motgång i livet. Jag har upplevt många medgångar och motgångar som slipat till mig att bli den person jag är idag.

Jag vet att om jag inte hade fått dessa törnar så hade jag nog varit en arrogant och oförstående person. Min gammeldags fostran där jag blev hårt fostrad med speciella inslag gjorde mig hård och avstängd i mina känslor.

Jag har växt upp med som typ sekt liknande förhållanden. Min pappa var ett medium som vi kallar dem och såg de döda. Jag och min syster blev skrämda till lydnad av dessa upplevelser som inte var roliga. Allt slutade när min pappa drog från hemmet och gifte om sig med en yngre kvinna.

Jag fick då ta hand om min mamma ett tag som krascha och som jag förstår idag gick hon typ in i väggen. Fattade inte det då, för vem pratade om utbrändhet på 80 talet.

Jag har fått mina törnar i livet nu och med det så kan jag dela med mig av mina erfarenheter till andra som vill ha vägledning.