Okategoriserade

När sova lockar mera än allt annat

Sorry det blev ett sent inlägg idag också.. Jag har varit upptagen hela dagen och till dödens trött nu.

Min kropp har skakat, pulsen och hjärtat har gjort språngmarcher och hjärnan har gått i ultrarapid på grund av dålig syresättning av min blodbrist. Rena rama roller coastern alltså och helt gratis, he he

Måste kolla upp mig efter flytten ordentligt nu..

Jag kan inte lägga mig nu för att sova för då vaknar jag vid 2 tiden och har svårt att somna om som vanligt och det blir en seg dag imorgon. Jag är en  short sleepers också som det kallas för när man kan klara sig på 4-6 timmars sömn utan att bli en sömngångare dagen därpå.

Jag har skrivit om sömnen tidigare men vill ändå ta upp det för den är så viktig så att hjärnan hänger med i svängarna dagtid.

En del människor är nattgugglor och en del morgonlärker för de har olika dygnsrytmer helt enkelt. De som är nattugglor lider av att behöva gå upp kontorstid och leverera. Deras kroppar har inte vaknat till ännu men ibland hjälper en svart kopp kaffe som kan få skeden att stå i koppen, ha ha

Jag är både, nattuggla och morgonlärka, tack och lov för det..

Nu är det nedräkning till 60 år, jag föddes 01:52 den 25 september på södersjukhuset i Stockholm. Jag vägde 4370 så jag var ingen liten plutt.

Imorgon när jag vaknar kan jag inte längre säga att jag är något på 50 utan blivit en 60 taggare, suck….