Okategoriserade

När livet går på halvfart men vill mera är tufft

Min ork är nere i skosulorna idag men jag är envis och försöker göra så mycket jag kan i alla fall och vila där emellan.

Det finns så mycket att säga om många saker och som jag vill förmedla men mina tankar går långsamt idag på grund av mitt låga blodvärde. När man har låga värden så blir syresättningen sämre ut till alla organ. Gäller att ta djupa andetag för att hjälpa till.

När jag flyttat och kommit på plats, kollat upp mina värden och fått igång mig igen på allvar så kommer det bli annat av.

Skulle just nu behöva en resa utomlands för att kunna ligga på en härlig strand och lyssna på vågorna. Ta ett härligt bad i ljummet vatten, flyta omkring och bara njuta av att vara i naturens famn. Äta god näringsrik mat, få massage och bli ompysslad av härlig personal på hotellet.

Men det blir att stanna hemma och fixa med det som måste ordnas med här först.

Vill åter igen säga tack till alla som skriver till mig från alla hörn i världen. Ni ger mig ork och glädje att fortsätta mitt skrivande speciellt nu när jag går på halvfart. När min ork är tillbaka så blir det många intressanta och heta ämnen igen som jag kommer skriva om.

Lev i nuet och fånga dagen, mitt foto nedan från Antalya