Okategoriserade

Vila och bara vara är viktigt ibland, speciellt när kroppen krånglar

Idag så har det varit tekniskt problem med websidan därför jag inte kunnat skriva något förrän nu.

Dagens tema har gått i vilans tecken för min hälsa är inte på topp, suck

Jag har ont i magen och mitt problem har satt igång igen så det blir nog en sväng förbi akuten som jag gärna vill slippa men…

Nu ska de i alla fall ha en vårdplan för mig när jag kommer in men man vet aldrig. Det kanske står en ung läkare som kliar sig i huvudet och som nyss fått sin läkarlegitimation eller är i pågående utbildning och vet inte vad göra.  Utelämnade till sitt öde detta arbetspass där de egentligen inte har tillräcklig kunskap inom alla områden. Vet detta på grund av att min yngsta son jobbar som läkare.

Jag vet nu mera om mitt problem och kommer vara bestämd och tala om för dem vad de behöver göra. Om de inte lyssnar så får överläkaren komma och jag blir då väldigt arg kan jag tala om.

Jag är trött på vården som är oftast underbemannad och många är less på gnälliga patienter som kommer in för små saker. Jag förstår det men har man ett serviceyrke där man hanterar människor i utsatta situationer så får man bita ihop. Lämna privatlivet hemma, sätta sig själv åt sidan och bara leverera.

Japp, snart dags att göra kväll och det blir en ny dag imorgon med nya val, nya tankar och beslut.