Okategoriserade

Kärlek kan komma till dig på många olika sätt, så ta hand om den

Igår blev det inget inlägg för jag var så trött och behövde ta en ledig dag från allt i livet.

En kompis kom hem till mig i fredags och vi hade det trevligt och det blev lite intensivt under några timmar med aktiviteter som även fyller på med de bra hormonerna. Nu är jag på tankad för en tid framöver som en bil som blir servad och ompysslad.

Idag är jag på hugget och ska få mycket gjort har jag tänkt mig. Vädret har varit från värsta stormen med ösregn och åska. Jag älskar åska och gjort sedan jag var liten. Ett fantastiskt skådespel 🙂

Nu skiner solen från en klarblå himmel men hösten  har bitits sig fast så det är kalla vindar som viner kring husknuten och jag sitter vid datorn och myser.

Livet är som en dans om vi väljer att följa rytmen från vårt universum om vi jobbar på att få till takten och stegen. Om vi har fokus på fel saker så tappar vi takten och kommer i obalans.

Livet är som en skola vi går igenom hela livet och inget straff eller för stora utmaningar. Vi är starkare än vi tror så tappa inte hoppet utan finn dina egna vägar att hitta takten. Om du behöver hjälp sök den, sitt inte ensam det finns alltid någon där ute som kan ge dig en räckande hand.

Nuet är skapelsens kraft, som min bok kommer få i titel. Tror jag just nu i alla fall.

Ta hand om er alla vackra själar var ni än bor eller gör i livet just nu.