Okategoriserade

Behövs porrfilmer eller är de skadliga för oss

Idag känns det som en förkylning är på intågande, suck Får ta det lugnt idag och dricka mycket vatten och vila.

När jag var inne i Uppsala igår så såg jag tidningen Uppsala Nya Tidning och blev så irriterad över en artikel. En ung man som skrev om att ”Folk mår bra av att titta på porr” att det förbättrar deras livskvalité.

Han tog upp att Socialdemokraternas kvinnoförbund har skrivit en artikel om att det borde klassificeras som hets mot folkgrupp. Det är att ta i, men tycker att filmerna är gjorda för att behaga män i första hand har jag en uppfattning om.

Har tittat på porrfilmer men blir uttråkad för de är bara samma sak hela tiden. Inget underhållande för mig, gör det hellre själv än tittar på andra som svettas och stönar.

Kvinnorna i filmerna är oftast själva villiga att delta och gillar den typ av uppmärksamhet och har förmodligen hög sexlust, som är genetiskt och inte könsbaserat. Men i det stora hela så har männen mera sexdrift och det är biologiskt hur vi är skapta.

Det flesta är män som tittar och en del kan hamna i ett beroende samt när de unga männen som tittat innan sin sexdebut så blir det så könsbaserat. De tror att kvinnorna vill bli behandlade som på filmerna. Jag har hört av unga män att de har uppfattning att när de går ut på krogen så är kvinnorna bara intresserade av att bli påsatta. Den synen finns alltså ute i samhället att vi kvinnor vill bara ha rå sex, vem ligger bakom det? Inte vi kvinnor i alla fall… Det är dessa porrfilmer som skapar denna attityd.

Så vem är porrfilmerna bra för?

När mina söner växte upp så talade jag om att dessa filmer är typ som en Hollywood action film som är till för att underhålla och förstärka våra känslor. Det riktiga livet är så mycket mera och det handlar inte bara om penetrering i massa olika ställningar under en lång tid. Starta med att typ pilla lite här och ratta lite där och sedan stoppa in lill Olle…

Av egen erfarenhet så märks det direkt vid sex om mannen tittat mycket på porrfilmer. Fokus bara på könet och fullt ös precis som i filmerna, drar hårt i håret, daskar till rumpan och en del gympa i sängen. Ha ha

Jag tycker då att mannen har sex med sig själv men bara använder en kvinna, kunde lika gärna vara en konstgjord hona som djuren får använda när de ska lämna spermier till honorna bland annat till köttindustrin.

Försöker tala om för männen att de behöver se över sin sexualitet och ge sig hän och ha sex med känslor. Kamasutra sex och de stirrar med stora ögon, hur menar du?

Det vi alla vill uppleva är vid beröring och närhet och som grädde på moset en orgasm som vi alla mår bra av. För de goda hormonerna ger oss ett välbefinnande och vårt belöningssystem lyser som en julgran och vi vill ha mera.