Okategoriserade

Svartsjuka kan bli ödesdigert när känslorna svallar

Vaknade tidigt idag och jag som behövde mera sömn. Den viktiga sömnen för ett bra välmående där många saker händer under nattetid.

Mitt skrivande går framåt samt att jag fått en förfrågan från en person som vill att jag ska skriva hans text på sin hemsida som han håller på att fixa. Har skrivit ihop lite grann nu och ska be honom titta på det.

En fråga som jag tar upp idag är ett problem som många lider av och det drabbar många relationer och familjer. Det är svartsjuka som kan bli ödesdigra med dödlig utgång för vissa där mycket känslor svallar.

Svartsjuka är ett starkt och sjukligt beteende men lite sotis på sin partner är att vi bara bryr oss men när det går åt bevakning och ifrågasättande, så har det gått för långt. I mångas ögon så ses det som att man har dåligt självförtroende men det stämmer inte i de flesta fall.

Det handlar om habegär, ägandebehov, kontrollbehov som är mycket negativa känslor. Du kan ALDRIG äga en annan människa. Vi har bara vår partner till låns den tiden de vill vara hos oss i livet. Att visa en tacksamhet att de vill vara en del i ditt liv är en kärleksfull handling. De som älskar med stor passion, hatar även med lika passion om de blir sårade eller känner sig utanför och bortglömda.

Den enda relationen du har i ditt liv för evigt är den till dig själv så lär dig att älska dig själv och att trivas ensam i ditt eget sällskap.