Okategoriserade

Sexuellt utnyttjande av barn är en sjuk handling

Första höstdagen för i år och det känns som en härlig sommardag. Där jag bor är det väldigt blåsigt idag men varmt och skönt.

Började fundera på min packning och fixade lite med det först nu på förmiddagen och slängde in lite tvätt i maskinen.

Idag blev jag upprörd när jag surfade omkring på mobilen i morse. För det stod om en man som utnyttjat sin frus 8 åriga dotter från ett tidigare förhållande som pågått i flera års tid. Jag blir så arg och undrar hur fungerar och tänker männen egentligen. Hur fungerar deras hjärnor när de tycker att det är ok att ha sex med ett litet barn?

När det gäller både flickor och pojkar, för vi får inte förglömma att även små pojkar utsätts.

Jag jobbar med personlig utveckling och har många djupa tankar om detta ämne som får mig att vilja ställa mig upp och skrika. MEN VA F..N MÄN SKÄRP ER, VARFÖR TROR NI DET ÄR OK????

Männen får sin njutning och orgasm för stunden och barnen får lida helvete resten av deras liv.

Barn som växer upp och drabbas av dessa handlingar så tycker jag den värsta är när det är deras egen biologiska far. Hur kan en far vilja skada sitt barn så illa?

Detta händer i alla samhällsgrupper och är ett stort problem där det finns massor av mörkertal för allt blir inte anmält. Min egen far gick över gränserna när det gäller mig och min syster. Jag fräste ifrån och ifrågasatte vad f..n han höll på med men min syster drabbades och har lidit hela sitt liv för det.

Jag skällde ut min pappa i vuxen ålder när jag var mogen att ta det beslutet. Det blev ett hårt samtal och det kändes bra att få tala om hur jag hade känt under min uppväxt. Jag har inga känslor för varken min mamma eller pappa men har släppt allt och förlåtit i mitt hjärta. Det har jag gjort för att hela mig själv och gå vidare i livet.

I min pågående bok så tar jag upp ett kapitel om barn som utnyttjas och skadas för livet. Sorgligt att behöva skriva om detta men det behövs pratas om det och göras någonting åt det. Vad väntar myndigheterna på?