Okategoriserade

Behöver vila och bara ta det lugnt just nu

Sov rätt bra i natt och vaknade efter tuppen idag, hurraaa.. Känner mig trött och lite groggy idag. Mitt blodvärde har nog rasat.

Jag behöver ta det lugnt nu så kroppen får vila så att den kan balansera sig. Det blir lätt yoga, djupandning samt lite stretch. Mycket vatten och en djup meditation på eftermiddagen.

Lyssnar just nu på en Matra meditation musik och känner mig så lugn och avslappnad. Det blir snart en svag kopp kaffe med lite nötter till för jag äter inte bullar, kakor eller annat fikabröd längre. Tagit bort det mesta socker i min mat och konstgjort absolut inte. Fruktos blir det lite för jag äter typ ett äpple om dagen från trädgården.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=gAt-2qNkHos[/embedyt]

Inga besprutade äpplen utan helt rena från sådant. Plommonen är slut men inte äpplena ännu.

Min bok går framåt har nu bara två ämnen kvar att skriva om som är AI och kvantfysik och dessa kommer ta sin tid för jag måste göra bra research för att få till ett bra kapitel som är lättförståeligt samt skriva dessa ämnen med mina egna ord.

De saker jag skrivit om att jag ska göra idag samt mera förstås kommer med i min bok. Jag längtar efter att få ge ut den så ni kan få läsa och begrunda livets mysterium.