Okategoriserade

Livet i 180 knyck är inte att rekommendera , sänk hastigheten

Livet rullar på med en hastighet som ibland kan bli som att du kör för fort och snart kommer du åka fast för fortkörning.

Jag har åkt fast för fortkörning två gånger i mitt liv men klarade mig precis så de inte kunde ta mitt kort. Jag har också kört in i den berömda väggen två gånger så nu får det räcka.

Det är mycket på gång i mitt liv just nu som jag måste få ordning på och inte gasa på för mycket för då blir det tvärstopp igen. Det vill jag undvika för nu ska jag njuta av det som kommer och låta allt bero och låta saker sjunka in i sinnet och hjärtat.

Utmattningssyndrom är en tuff resa att ge sig ut på och det tar tid att återkomma tillbaka till ett mera normalt liv igen. Att pressa mig som jag gjorde förut är inte värt en enda sekund nu när jag har den situation jag har med en kropp som inte vill riktigt som jag vill.

Idag blir det vila och funderingar på texter som jag ska skriva samt min egen bok naturligtvis. Igår var jag in till Uppsala för ett möte och för att få hjälp med min blogg. Nu är det snart bara en månad kvar innan jag ska börja packa för att flytta igen samt min födelsedag. Mitt i allt annat, suck

Det kommer bli bra och jag ser fram emot hösten med alla roliga saker som kommer in i mitt liv.

Tacksamhet