Okategoriserade

Livet kan vara stressigt och ge olika bekymmer med kroppen

Sponsrat inlägg i samarbete med Mjällbusters

Helgen blev en trevlig upplevelse med möten med nya människor och intryck av andra som brinner för sitt kall i livet som kan vara så olika. Är så glad för jag fick en ny insikt som jag tar med mig i livet.

Hann med en mysig stund tillsammans med min yngsta son och hans trevliga flickvän som förbereder sig inför deras flytt. Var med och tittade på vad för typ av soffa osv de skulle införskaffa. De handlar då inte på typ IKEA utan det blir från en dyr möbelaffär inne i Vasastan.

Vädret var väldigt trevlig så vi satte oss ute och fikade på Thelins Konditori och njöt. Fick höra olika berättelser av min sons erfarenheter från akuten. Han får höra och se mycket som händer i livet som läkare. Hans flickvän var lite tystlåten för hon hade jobbat nattjour på ett annat sjukhus och var lite trött.

Nu till råga på allt så har jag även fått känna en irritation i hårbotten. Det kliar och känns jobbigt till och från. Det beror nog på för många hårfärgningar samt min stress och för få sömntimmar som ligger i grunden för det. Vill verklig inte få mjäll också till råga på allt annat. Det får räcka med det som redan finns i livet, så vad göra?

Jag har undersökt saken genom att surfa runt på nätet för att hitta en bra produkt för att få hjälp med mitt problem. Först så tänkte jag på reklamen som de satsar stenhårt på i TV men jag är som i allt annat. Vill inte bara följa flocken utan vill kontrollera marknaden och se vad som finns mera. Efter en stund så hittar jag det som känns rätt för mig.

Ett mjällschampo från Mjällbusters som har fokuserat på att tillverka en bra produkt för svenska förhållanden och för en aktiv modern människa. Yes, där satt den, började genast läsa på mera om produkten. Deras hemsida ser väldigt välarbetad ut och jag fick ett seriöst intryck att deras produkt är att satsa på. Självklart så kommer jag att beställa för att ge mig den bästa lösningen för mitt problem.

Den behandlar och återfuktar effektivt så mitt hår blir säkert mjukt och glansigt också. För att få ett bra resultat så ska man börja använda den i fem dagar och sedan trappa ner. Alltså ett bra och effektivt mjällschampo som kommer lanseras nu i september. Nästa månad men den har kunnat förbeställas redan från juli.

Härligt när man blir nöjd över ett beslut och hittat vad jag precis söker efter.