Okategoriserade

Tacksamhet i hjärtat strålar ut kärlek till universum

Vaknade innan tuppen idag, suck. Det var min ryggvärk som väckte mig, förmodligen för att värktabletten avtagit.

Intag av ny samt värmedynan på en stund, känns skönt med värmen mot ryggen. Igår så åkte jag in till Uppsala för att inhandla tiger balsam och för att möta kvinnan som har hand om blogg portalen.

Alltid roligt att fika på Waynes Coffee och prata bort en stund med vänner. Behöver hjälp med en del saker när det gäller att komma igång på allvar med bloggen.

Behöver somna om en stund innan dagen gryr och livet kommer igång för dagen på riktigt. Idag så kommer jag fokusera på att skriva och planera vad jag ska göra nu under hösten.

Flyttar snart också typ bara en månad kvar på denna adress. Känns lite jobbigt att packa igen så snart men det kommer bli nice på nya stället. Större och med eldnings möjlighet som jag tycker om så mycket.

Idag vill jag nämna och visa tacksamhet till alla som tar sig tid och skriver till mig.

Tack till alla som skriver till mig och tycker till om mina texter och talar om att de hjälpt dem. Vissa har även fått idéer till deras gemenskaper de håller på att starta i deras hemländer.

Härligt att kunna ge hjälp och få människor att må bättre, för det är mitt syfte med denna blogg och min bok som snart kommer att ges ut. Tyvärr då bara nu på svenska men ska snabbt fixa en engelsk version för det finns en efterfrågan och stor nyfikenhet från andra länder.

Lev väl från där du står idag och börja skapa en ny tillvaro med kärlek i grunden.

Kärleken till dig själv som är stor och viktigast