Okategoriserade

Författarskap mitt i natten är ibland trevligt

Jaha så vaknade jag samma tid i natt igen 01:30, suck. Jag som var så trött igår och behövde lite mera sömn faktiskt. Vaknar väl för jag har så mycket att tänka på nu, vill göra och behöver planera.

Får försöka sova lite till efter detta eller så skriver jag på min bok ett tag innan de blå får stänga till från omvärlden ett tag igen.

Måste bli klar nu med det sista så jag kan lämna in den till ett bokförlag nu under hösten. Måste se till att den blir översatt fort för det är många som är engelsk talande som är intresserade av mitt tänk och det jag berättar om.

När jag lyssnar på hur folk pratar och undrar så märker jag att i min bok skulle de finna svaren. Texterna och mitt tänk ligger så i tiden just nu så jag måste jobba på och bli klar.

OMG höll på tappa datorn i golvet när jag kasta mig själv ur sängen för det blev ett akut tillslag av en spindel i min säng nu. Den var inte en liten än utan rätt stor, INTE roligt. Jag är inte rädd för spindlar men vill inte ha dem i min säng, klättrandes på mig. Spindlar i sängen blir det när man bor lantligt.

Mitt hjärta har lugnat ner sig nu, fick ett påslag av alla stress hormoner mitt i natten ännu svårare nu att somna om. Ja ja det är bara och gilla läget och lyssna på lugn musik och skriva tills ögonlocken blir tunga.

Lyssnar just nu på denna avslappnande musik med ljudet av vågor som slår in mot stranden. Älskar det ljudet…

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=_-m3YhxJ8U0[/embedyt]

Glöm inte bort att ni är den viktigaste personen i ert liv. Använd dagen till det bästa just nu där ni står i livet.