Okategoriserade

Bitcoin Sverige allt du behöver veta om kryptovaluta

Jaha så vaknade jag samma tid i natt igen 01:30 suck. Jag som var så trött igår och behövde lite mera sömn faktiskt. Vaknar väl för jag har så mycket att tänka på nu, vill göra och behöver planera.

Bitcoin Sverige allt du behöver veta om kryptovaluta
Bitcoin Sverige allt du behöver veta om kryptovaluta

Får försöka sova lite till efter detta eller så skriver jag på min bok ett tag innan de blå får stänga till från omvärlden ett tag igen.

Måste bli klar nu med det sista så jag kan lämna in den till ett bokförlag nu under hösten. Måste se till att den blir översatt fort för det är många som är engelsk talande som är intresserade av mitt tänk och det jag berättar om.

När jag lyssnar på hur folk pratar och undrar så märker jag att i min bok skulle de finna svaren. Texterna och mitt tänk ligger så i tiden just nu så jag måste jobba på och bli klar.

OMG höll på tappa datorn i golvet när jag kasta mig själv ur sängen för det blev ett akut tillslag av en spindel i min säng nu. Den var inte en liten än utan rätt stor, INTE roligt. Jag är inte rädd för spindlar men vill inte ha dem i min säng, klättrandes på mig. Spindlar i sängen blir det när man bor lantligt.

Mitt hjärta har lugnat ner sig nu, fick ett påslag av alla stress hormoner mitt i natten ännu svårare nu att somna om. Ja ja det är bara och gilla läget och lyssna på lugn musik och skriva tills ögonlocken blir tunga.

Lyssnar just nu på denna avslappnande musik med ljudet av vågor som slår in mot stranden. Älskar det ljudet…

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=_-m3YhxJ8U0[/embedyt]

Glöm inte bort att ni är den viktigaste personen i ert liv. Använd dagen till det bästa just nu där ni står i livet.

Bitcoin är en digital valuta och ett decentraliserat betalningssystem som skapades av en person eller grupp av personer under pseudonymen Satoshi Nakamoto år 2009. Bitcoin tillåter peer-to-peer-transaktioner utan behov av en tredje part som en bank eller betalningsprocessor.

I Sverige har bitcoin och andra kryptovalutor blivit alltmer populära bland investerare och användare. Det finns flera sätt att köpa och sälja bitcoin i Sverige inklusive onlineplattformar, kryptobörser och automater. Dessutom har flera svenska företag och handlare börjat acceptera bitcoin som betalningsmedel för varor och tjänster.

Det är viktigt att notera att handel med bitcoin och andra kryptovalutor innebär risker och priset på bitcoin kan vara mycket volatilt. Det är viktigt att göra noggrann forskning och överväga sin risktolerans innan man investerar i bitcoin eller andra kryptovalutor. Dessutom är det viktigt att förstå de lagar och regler som gäller för handel med bitcoin i Sverige och att se till att man följer dem.