Okategoriserade

Yoga är mera än bara träning för kroppen

Idag blev det ett senare inlägg för jag varit lite upptagen och behövde ta hand om det först.

Idag har jag träningsvärk i kroppen och det är blandade känslor om det. Jag märker att jag har vissa muskler som jag inte använt på ett tag därav värken men det bra är att jag har rört på mig.

Ska stretcha kroppen och göra lite yoga också nu under eftermiddagen. Yoga är inte en träningsform i första hand men musklerna och kroppen får sig en omgång. Yoga handlar om flera saker än bara träning.

Lyssna på Sadhguru där han berättar om hur bra yoga är. Vi kan lättare koppla upp oss mot universum och hela skapelsens energi. Kvant fysik där vi är ett med alltet. Han pratar även om våra chakran och en viktig summa som är 108, så intressant. Ta dig tid till att lyssna 🙂

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=S__Z-UoIlMg[/embedyt]