Okategoriserade

Meditation på recept för de som känner sig obalanserade

Känner mig balanserad och lugn för jag har mediterat nu varje dag i flera dagar och det påverkar våra liv.

Börjat morgonen med att köra en tvättmaskin och ska snart hänga ut den för att torka utomhus som ger en sådan härlig doft. En lätt lunch och sedan iväg på äventyr som får mig att må bra. Inget stort utan en härlig stund i en trädgård som behöver bli omhändertagen. Älskar att fixa och dona bland blommor och blad 🙂

Vi mår bra kroppsligt och mentalt att vara i naturen och vidröra grönskan för vi tar in energierna från växterna och hjärnan får en känsla av överlevnad av att se det gröna. Grön färg ger den känslan från evolutionens utveckling.

Lyssnade igår på denna meditation för att förstärka min intuition vårt sjätte sinne. Jag kan känna in saker som ska hända samt har hänt, kan ibland vara lite jobbigt när det kommer saker utan jag frågat efter det.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=0223jb1B6fk[/embedyt]

Ta hand om er och älska er för den ni är