Okategoriserade

Nya möjligheter och nya vänner är alltid trevligt att möta

Idag är det en väldigt typisk svensk sommardag halv varmt och växlande molnighet. Nu börjar jag känna igen mig med vädret och tur det så något känns igen.

Gårdagen blev tumult med ändå trevlig med alla nya ansikten med en del nya intryck och saker jag behövde sova på. Får se hur det går vidare i den saken.

Många skriver till mig om funderingar, uppmuntran och trevliga kommentarer om mitt skrivande. Alla skriver på engelska så det verkar som de flesta som läser kommer från andra länder. Roligt att mina ord sprids ut i andra länder, så långt bort som Kalifornien samt andra länder i Europa och Asien. Tror att google översättaren får jobba hårt 🙂

En del frågor som kommit upp är en idé som jag tänkt på ett tag och som jag kommer nog dra igång nu under hösten. Det blir en web aktivitet där många människor kan bli inblandade i och kan skapa nu möjligheter och hjälpa de som behöver den aktiviteten. Ska genast börja att skapa det för jag behöver det själv. Att flera samlas i samma tänk och anda.

Jag kommer att informera och dela med mig av den informationen så fort det kommit igång.