Okategoriserade

Frågeställningar kan få oss att tänka till på vår tillvaro

Härligt äntligen lite mera humant väder idag. Liknar en svensk sommardag och jag har tänkt mig en promenad med min kamera idag runt omkring här på landet. Älskar att fota och ta fina bilder på djur och naturen, de nedan är mina bilder.

Men det blir även lite skrivanda här på bloggen och min bok idag. Märker ett stort intresse av mina tankar och idéer här på bloggen för de som skriver till mig. Jag har även gett inspiration till grupper som gått tillsammans med likasinnade tankar som de kommer använda sig av. Härligt att kunna hjälpa och vägleda andra till bättre välmående.

Det har hänt andra saker i mitt liv som fått mig att börja fundera på hur jag ska gå vidare med allt. Det blir en funderare under de närmaste dagarna, hur göra?

Idag så blir det ingen djupdykning i något ämne men några av mina frågor som ni kan fundera på som jag har med i min pågående bok.

**********

Varför reagerar vi och beter oss som vi gör?

Vad påverkar oss att ta våra beslut?

Varför står jag där jag är i livet just nu?

Fick sorgerna (objektsförlusterna) dig att hamna på paus i livet och du glömde bort att leva och bara existera?

Har du fastnat med offerkoftan på?

Vad behöver du av livet?

Vad ger dig glädje?