Okategoriserade

Livsfrågor är utmanande, tidskrävande och kan bli ens undergång

Ytterligare en kall och mulen dag idag. Det är bara och gilla läget och göra något trevligt som uppmuntrar.

Lyssna på musik och skapa något med händerna blir som en meditation och vila från allt som kan få tankar att börja snurra.

Tittade på en video i morse om Elvis Presley han var en orolig själ som sökte efter livets frågor. Han hade en hård anknytning till sin mamma på grund av sin uppväxt under svåra förhållande. En mamma som inte släppte sin son för att få bli en vuxen man. Det avspeglade hans roll mot alla andra kvinnor han mötte.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=YokSyhPTjAY[/embedyt]

När jag såg Elvis för första gången 1968 när han hade sin comeback så blev jag helt såld. Vilken man vilken karisma och så snygg. Han var en rebell när han blev idol under 50 talet och skapade kaos i den strikta stilen i dåtidens USA och omvärld.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=xqBdTn3_0Rw[/embedyt]

Personer som är sökare av livets frågor blir oftast inte så gamla. Speciellt om de också är storstjärnor inom någon bransch. Vi har många stjärnor som har gått bort i tidig ålder, en del för egen hand eller levt ett hårt liv med massa droger som sakta men säkert tog död på dem.

Det är tufft att ha dessa frågor och leva ett “normalt” liv. Jag är en av dem som funderar och ifrågasätter många saker. En rebell som inte alltid vill följa det som är sagt och göra som alla andra. När jag nu vet så mycket om många saker så är det ännu svårare.

Vissa lever bara ett enkelt liv med dagens problem bara framför dörren. De som jag kallar för följare eller de som vänder kappan efter vinden. Dessa personligheter är det flest av i världen. De kanske är de som mår bäst och får ett mera lugnt liv.