Okategoriserade

Är du beroende av din mobil?

God morgon Sverige 🙂 hur mår ni idag? Ont i huvudet eller?

Jag vaknade upp från en stressad dröm och kände mig alldeles slut. Det handlade om min tid när jag jobbade som administratör/mångfixare/värdinna.

Inte bra för min kropp som behöver komma ur den inre stressen. Blev påmind om hur stressigt det var under den tiden. När jag skulle fixa med alla mina vardagliga ärenden och sedan anordna olika fester för kunder som kunde ibland vara upp till 400 gäster samt även ibland samtidigt för de anställda, suck.. Hur orkade jag?

Min magvärk är tillbaka och jag måste väl gå till doktorn igen. Vill inte men magvärken går inte över, suck. Det är en krampkänsla där magsäcken sitter typ. Inte roligt men måste det nog när det inte vill gå över. 

Inre stress är inte bra att ha inom oss som vi får av olika anledningar. Det trasar sönder våra kroppar och sinne.. Ska försöka gå ner till vattnet idag och bara ta det lugnt. 

Njut av den vackra sommardagen och uppskatta även de små stunderna i livet. Många har prestationskrav på sig att det alltid ska vara roligt, hända något speciellt eller bli typ underhållna. Där kommer våra stressade hjärnor in som alltid vill ha en input som våra mobiler ger oss med all media vi kan nå. 

Prova idag att inte använda mobilen 🙂 lägg undan den hela dagen. Se om ni klarar av det.