Okategoriserade

Imse vimse spindel

Livet på landet kan ha sina fördelar och nackdelar men jag upplever mera de bra stunderna.

Igår när jag skulle gå och lägga mig och bäddade upp sängen var finner jag under täcket.

Ve och fasa en rätt stor spindel som snabbt rasslar iväg in under sängen och jag hann inte fånga den. Dammsugaren åker snabbt fram och jag suger under, runt sängen, skakar på alla kuddar och täcket igen. Den är inte kvar men var tog den vägen?

Hmm jag är inte rädd för spindlar men vill verkligen inte ha dem i sängen, Ja ja, det var bara att gilla läget och gå och lägga sig ändå och koppla av för att sova. Var så trött efter min äventyrsdag så skulle inte ens vakna om den kröp omkring på mig. 

Njut av dagen alla 🙂 solen skiner och sommarens dofter kittlar i näsan och svalorna låter som påminner om den vackra sommardag vi har framför oss. 

Jag ska skriva på min bok för jag har inspiration till det idag.