Okategoriserade

Du är den viktigaste personen i ditt liv

Jippiiiiii sommaren är tillbaka och det fyller min kropp med glädje och en varm känsla av kärlek till livet.

En härlig frukost och på med bikinin här ska solas idag och bara njuta av stunden. Strunta i alla måsten och låta kroppen vila från allt för det behöver jag. 

Livets hårda törnar är tillfälliga och livet går vidare men att glömma och förlåta är den viktigaste helande effekten i kropp och själ. Om vi tillåter hat, ilska eller ånger bo inom oss så äts vi upp inifrån. Vi bara sårar och skadar oss själva. 

Ha en underbar sommardag alla därute vem ni än är eller var ni befinner er i livet. Om det är en tung period i livet just nu så går det över men det är ditt val hur du ser och behandlar dig därefter. 

Den viktigaste personen i ditt liv är DU och ingen annan. Ta tillvara på livet