Okategoriserade

Sommaren som tog semester och försvann

En ny dag och det är kallt och mulet idag också, Fy sjutton….

Sommar, sommar, sommar vart tog du vägen????

´´´´

Sitter i stugan och myser men det hade varit mera nice med solen som lyser upp från en klarblå himmel. Att få ta på sig bikinin och gå ner till vattnet och sola.

Livet kan vara rätt tradigt ibland och idag känns det som att livet rinner mellan mina fingrar och tiden springer för fort fram. Det kanske blir så när man kommer upp i åren och allt man ska typ göra i livet är avklarat. De säger att det är nu man ska njuta av livet och ta det lugnt men jag blir så uttråkad av det. 

I höst så ska jag ta tag i en del saker men just nu bara njuta av sommaren för under denna tid stannar liksom samhället av, inget speciellt händer. Folk går på semester och det är mindre saker i rörelse under denna tid. Det är bara och gilla läget och få dagarna att gå. Bygga upp min hälsa som inte är på topp. 

Ha en trevlig sommar dag 🙂 fast det inte känns så i vädret just idag.