Okategoriserade

Greta är språkröret för de ungas framtid

Sommaren är kort det mesta regnar bort men nu så är den här så tar för dig… sjunger Tomas Ledin en gammal slagdänga som spelas varje sommar. 

Åker in till Uppsala snart för ett möte och en fika med vänner. Gårdagens inlägg är ett hett ämne som måste ses med allvarliga ögon. Jag vill jobba med denna fråga och ska försöka se till att politikerna i mitt parti tar tag i denna fråga på ett seriöst sätt. Hur ska vi komma runt problemet som bara ökar?

Ett annat ämne som har kommit upp på bordet i många länder och som har blivit som en trend i tiden. Gretas uppror emot de vuxnas hantering av miljön som de unga ska leva med i framtiden. Det är viktigt att de unga säger ifrån men jag tror att det bara blir som ett uppsving för en tid. De vuxna lossas lyssna men sedan gör de som de alltid gjort och kör på i de gamla hjulspåren.

De vill inte missa de stora inkomsterna som de skapat under alla sina år inom toppen. Vem av dem vill backa i frågan om allt som skapar rikedom. Troligt ingen..