Okategoriserade

Ett Nej är alltid ett Nej inga undantag

Idag känns det som om sommaren kom tillbaka. Solen skiner och blomdoften från alla blommor kittlar i näsan.

Ett hett ämne som jag alltid blir upprörd över när jag läser om. 

Jag suckar och blir inte förvånad när jag läser om det ökande sexbrotten som sker i vårt land Sverige. En tonårspojke den här gången som blivit våldtagen av “3 gärningsmän” polisen vill inte gå ut med hur många de egentligen var utan mörkar som vanligt information när det kommer till dessa kriminella dåd.

Vi får mera och mera sexbrott för att vi har en öppenheten på sex i Sverige. Politikerna behöver ta i med hårdhandskarna och reda ut detta problem. Idag tycker jag att de inte tar sitt ansvar över hur det ser ut. Utan har skygglapparna på, om man inte ser det så finns det inte, typ…

Vi måste börja informera, utbilda och få de unga att se på sexlivet med nya ögon. Speciellt de som kommer ensamma hit till Sverige, ensamkommande unga pojkar där könshormonerna sprutar ut genom öronen. Det tredje benet som nästan alltid står givakt och ingen kontroll på känslolivet. Vi har så olika syn på vad som är rätt och fel i denna fråga. Tack och lov så finns det män där ute som håller föredrag och berättar om hur det verkligen ligger till med alla lagar och vad som är tillåtet och inte tillåtet. 

Men det behövs riktigt stora rejäla tag från politikernas håll. Jag menar då inte längre straff som enda lösningen utan som jag sa tidigare. Utbildning och lärdomar om kvinnokroppen och manskroppen. Vad som händer i tonåren med kroppen och att visa respekt mot andra och inte kräva sex äventyr av andra för sin egen tillfredsställelse.  

 

Ett nej är alltid ett nej… Nu så finns en myt att kvinnan alltid säger nej till en början men vill sedan. En lögn som de unga männen går omkring med och de tycker även att alla kvinnor som inte beter sig underdånigt är horor. De unga männen utsätts också samt även djur men herre gud hur tänker de. Ska inte ens djuren slippa undan denna nedlåtande behandling. 

Ett tufft och hett ämne som måste komma upp på politikernas bord för att skapa en ny förändring och stoppa denna utveckling som pågår just nu.