Okategoriserade

Det är alltid roligt att förkovra sig och bli medveten om ny saker

Nu är klockan mycket i gamla Svedala och de flesta har gått och lagts sig för att få några timmars sömn.

Jag kan inte somna fast jag är trött från dagens äventyr in till stan för möten och ärenden. Vill gärna skriva några rader innan jag somnar av mitt lilla natti piller som jag tagit nu. 

Lyssnade på en föreläsning imorse som Michio Kaku höll. Lyssnar ofta på forskare som håller och mest då fysiker. Jag har en sådan kunskapstörst och min hjärna behöver nya input varje dag. Blir så uttråkad annars och rastlös, kan vara lite jobbigt ibland. Klarar inte av att läsa om trams saker utan vill förvånas och lyftas i sinnet. Ett aha moment.

För er som är intresserade och har uthållighet, Titta på youtube klippet, den är över 1 timme. 

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=GAtSaE-fRo4[/embedyt]

Tack alla utländska personer som läser min blog och skriver till mig. Som talar om hur bra jag skriver och att de gillar ämnena. En del har letat efter typ liknande min sida och blir glada när de funnit min sida. Tack alla för ert intresse.

God natt för nu kom John Blund och strödde ut lite sand i mina ögon. Sov gott en ny dag imorgon med nya äventyr och möjligheter.