Okategoriserade

Tillåta oss att känna känslor är en väg mot bättre häsla

En ny vecka med oskrivna sidor i almanackan där vad som helst kan hända. Väntar med stor nyfikenhet vad som komma skall. Vilka insikter eller äventyr.

Fick ett städryck på morgonen och drog av golvet med vampyren en sväng. Det fick räcka med ett kort besök och han åkte in med ett brak in i städskåpet igen.

Tar nog en sväng ner till vattnet idag också för att filosofera över livets frågor och hur jag ska gå vidare. Har inte bestämt mig till 100% ännu åt vilket håll det blir men något blir det definitivt.

Jag funderar fortfarande på om jag ska sluta och skriva på min blogg eller inte för det tar tid och skriva samt jag ger av min energi. Speciellt om jag skriver om något som jag är upprörd över eller jätte arg över. Nu för tiden så kan jag bli så arg så det kokar inom mig. Pulsen slår i tinningarna och det brusar i hela kroppen. Ibland blir det i överflöd så jag vill stampa med foten och slå till något.

Måste göra något aktivt då, gå ut och gå snabbt, rensa i rabatter, sparka på stubbar, utlopp för min inre känsla. Nu förstår jag hur de personer som kommer i slagsmål känner det. Efter mitt utbrott så blir jag så trött och vill bara vara helt själv och vila. 

Vill inte utsätta någon person för min ilska utan går iväg. Det är därför jag i hela mitt liv hållit mitt humör under kontroll, liksom stängt av mitt känsloliv från tidig ålder och då på grund av flera anledningar. 

Jag kan räkna på mina fingrar hur många gånger jag har tänt till och känt denna reaktion tillbaka i tiden. Jag vet varför jag har gjort som jag har men det är en lång historia. Härligt att komma till insikt med detta. Nu så kommer jag tillåta mig att bli arg och visa min ilska för det behöver komma ut ur kroppen annars skapar det olika sjukdomar som jag haft sedan typ 20 års ålder. 

Jag har problem med min mage som resultat, överproducerande magsyra, IBS, magkatarr, magsår och nu med mitt problem med blödningar som läkarna kliar sig i huvudet över och vet inte varför. Jag vet idag efter min insikt att jag får dessa på grund av att jag stängt av mitt känsloliv och inte tillåtit mig att leva utan bara existerat. 

En stor insikt som jag ska fundera över och försöka hitta ett sätt att hantera mig själv och få börja må bättre med en bättre hälsa.