Okategoriserade

Livet återvänder långsamt när vi fokuserar på att skapa det

En ny dag med nya tag och nya händelser i livet. Vaknade alldeles för tidigt, redan kl 6 och pigg. Oj det var länge sedan…

När jag drog upp rullgardinerna så åkte mungiporna ner, suck. En mulen dag idag alltså. Ja, det är bara och gilla läget. Åt min frukost och efter det så lyssnade jag på en meditation från youtube över 1 timme och vilade lite till. Videon nedan lyssnade jag på.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=7LBBRoHrFX4[/embedyt]

Igår så fick jag lust att dansa innan middagen så jag drog på bra dansmusik. Tillbaka i tiden så dansade jag när jag lagade mat, diskade och städade till bra musik. 

Har inte orkat på bra länge eller haft lust att dansa som jag älskar att göra. När min orkar blir ännu bättre så blir det en sväng på stan för att dansa. Har börjat sjunga igen också, livet börjar återvända efter en lång tid. Från typ 2016 när jag brakade in i den berömda väggen igen, suck… Den första gången hösten 2013. 

Lägger in en länk till en hemsida om hur vår hjärna skadas och hur vi mår efter ett brak in i väggen.. Den ohälsosamma stressen vi utsätter oss för om vi inte tar hand om oss och inte tillåter oss sörja utan jobbar bara på som vanligt. Att inte tillåta oss att ha känslor eller visa dem utan gömmer oss bakom en mask. Typ, jag är stark och berörs inte av allt som stormar omkring mig som jag gjorde i mitt liv innan 2013.

En strategi vi lagt upp för överlevnad som vi skapat under vår unga barndom som är inprogrammerat i vårt undermedvetna redan innan 7 års ålder som jag skrev om igår. 

H.K.H Kronprinsessan Victoria är beskyddare av Hjärnfonden »