Okategoriserade

Lev i mindfulness och hela ditt hjärta från smärta

I morse när jag drog upp rullgardinen så var det alldeles vitt på marken som typ en vinterdag. Näe, tänkte dra ner igen för jag vill ha värme och sol ingen förbaskade vinter mera.

Men såg samtidigt det vackra med snön som hängde i träden och solen som gjorde att det gnistrade i snökristallerna. Japp rullgardinen fick vara uppe 🙂 

Nu är all snö borta, tack och lov

Igår på kvällen så blev det en promenad ner till vattnet för att skingra tankarna och för att ladda på energi från vår vackra natur. Kände mig låg och ledsen men på bättre humör på hemvägen. 

Jag kände igår när jag skrev på bloggen att det suger energi från mig att skriva och kommentera det som är helt upp och nedvänt ute i världen. Jag tänkte, näe nu så slutar jag med mitt skrivande och funderande över saker jag ändå inte kan göra något radikalt åt. Det bara gör mig trött och ledsen. 

Vet inte just i denna stund helt säkert men kommer kanske ta ledigt från bloggen och se hur jag mår efter några dagar. Även från media som typ fb, instagram osv.. Jag använder messenger för att prata med vissa vänner men det kommer bli i sådana fall allt. 

Ta hand om er där ute i vimlet av alla utmaningar och livsöden vi möter.

En liten dikt som jag skrev nu

Livet är en gåta men du måste först själv dig förlåta. Se din spegelbild med milda ögon och omfamna ditt hjärta utan smärta. Vi föds, vi dör och där emellan är vårt liv som vi behöver leva utan kiv. Lägg din hand på ditt hjärta och ge dig egenkärlek som tar bort din smärta. Du sätter takten så ge inte bort makten. Ta dig till högre nivåer av kärlekens vingar som vi sedan kan svinga på en gunga fram tillslutets rand. 

Vår skapande kraft är i nuet för det finns ingen tid utan bara synkroniciteter. Lev i mindfulness och ta tillvaro på alla små stunder. För det är ditt liv, inte dåtid eller framtid utan i nuet nu nu nu nu…