Okategoriserade

Hjärnan ger oss stora potentiella möjligheter eller bromsar oss

Äntligen kom lite regn men det behövs mera. Tänk att man önskar sig regn i vårt land där somrarna kan regna bort. Dock inte förra sommaren som var kanonhet.

Idag blir det ett kort inlägg för jag ska fokusera på mitt skrivande och skapande av det jag vill göra framöver. Många hör av sig och tycker att jag skriver bra och har bra ämnen som jag tar upp. De blir inspirerade till att använda sig av mitt tänk när de nu tänker skapa något i deras länder.  Det gläder mig att kunna ge andra möjligheter till utveckling.

Det är mening med min blogg att sprida nytt tänk och att få människor att börja inse deras potential till ett nytt liv.  

Lyssna till denna man som har hjälpt många att hela sig själva och bryta gamla mönster och skapar ett nytt liv. Det handlar om vår komplexa hjärna och våra hjärnvågor, tid och rum samt mycket mera.

Att vi skapar våra liv i nuet genom att släppa de gamla mönstren och sluta oroa oss för framtiden. Hjärnan förstår inte skillnad på fantasi och verklighet och håller alltid på att kalkylera på faror för att skydda oss. Allt vi fokuserar och tänker på skapar känslor i våra kroppar som skadar oss eller lyfter oss. Ta er tiden att lyssna. 

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=ZlL-oNSn_ro[/embedyt]

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=v7KQsS2kLM4[/embedyt]