Okategoriserade

Att lära sig mera är stimulerande i livet

Idag blir det ett sent inlägg för jag var på ett möte inne i Uppsala. 

Tog en sväng i parken innan för jag kom in tidigare till stan. Satt och läste i min bok i det fina vädret och njut av stunden. En duva titta förbi och några byggde bo uppe i ett träd.

Boken är så intressant och ger mig så mycket. Mera kunskap om hjärnan och vad de kommer kunna göra i framtiden. Författaren heter Michio Kaku och boken är på engelska så jag tränar även min engelska. Får slå upp ibland några ord för han skriver med medicinska termer och avancerade ord.

Kom hem sent och är väldigt trött känner att orken börjar bli bättre men långt ifrån ok. Ska kolla mitt hb, blodvärde nästa vecka.

Ta hand om er där ute och följ ert hjärta och låt bli att vara för hårda mot er själva.