Okategoriserade

Känslan att det snart är dags att lämna över stafettpinnen

Jaha så var jag tillbaka i min stuga på landet. När jag åkte iväg så var det kallt blåsigt och vintrigt och när jag vänder tillbaka så har våren fått ta plats igen.

Mitt besök hos min äldsta son blev intensivt och mysigt. Han har tre barn, en son från tidigare förhållande som blir 11 i år som inte bor med honom samt dessa två söta tjejer. De har valt att inte lägga ut bilder på henne på internet och förbjudit alla berörda att respektera deras val. Så det blir inga bilder på nyfödda dottern Skye. Hailey, storasyster finns det många bilder på.  

Att besöka de mina får mig att känna mig gammal och känslan blir stark inom mig att jag står på tur att falla bort och gå vidare och lämna över stafettpinnen till mina barn. Livets flöde, vi föds, vi skapar, underhåller och går sedan vidare. Så vad är meningen med livet. I min bok så skriver jag om det och låter läsarna finna sina egna svar för ingen kan säga att det är något speciellt, liksom en mall som alla ska följa för att känna en mening. 

Med dessa ord nedan avslutar jag mitt kapitel “Vad är meningen med livet” i min pågående bok..

….Så vad är meningen till vår existens på jorden och vår utveckling vi har gjort fram tills nu inom alla områden. Kommer vi finnas kvar i framtiden? Alla dessa djupa livsfrågor kan ingen svara rätt på för vi har inte förmågan eller möjlighet i dagsläge att ta in och analysera. Det är varje människas rättighet att tolka och analysera frågan efter sin kapacitet och kunskap….

Imorgon är en ny dag och jag ska gå ner till sjön, sitta och filosofera över många frågor. Hur går jag vidare och vad ska jag egentligen fokusera över och lägga min ork på.