Okategoriserade

Kommer hon att hittas, Madeleine McCann?

Idag så skruvade jag ihop byrån från IKEA och jag brukar inte ha problem att fixa det men nu så gick det trögt… hmmm Kanske åldern eller att mitt tålamod är sämre, blir snabbare arg och irriterad..

Packat upp saker som jag inte haft framme på ett bra tag och som jag saknat att få ha omkring mig i mitt liv. Det börjar ta form och jag tar det i lugnt tempo för det går inte att stressa. Den tiden är förbi när jag kunde ösa på i 110 knyck utan pardon för min hälsa och kropp. Kokade igår en maträtt jag inte gjort på flera år. Det var så gott 🙂 njöt i fulla drag. 

Nu till dagens ämne. Såg på nätet att utredningen om Madeleine McCann försvinnande kan läggas ner i slutet av april om det inte kommer upp något extra ordinärt innan månadens slut. Hon försvann 3 maj 2007 från Praia da Luz i Portugal.

Enligt utsago från Expressen, Utredningen gjordes först av portugisiska polisen som la ner sin utredning 2008. Scotland Yard och Operation Granges tog över 2011. Den utredningen har kostat jätte mycket och varför har den dragit ut på tiden så mycket?  I pund så har den kostat 10,75 miljoner och i svenska pengar 142,8 miljoner. Hur många barn försvinner inte ute i världen? Varför har denna lilla flicka blivit så exponerad ute i massmedia och världen? 

Mitt första möte med denna flicka var en bild på en henne vid en bankomat på Kos när jag var där med min dåvarande pojkvän och sambo. Jag frågade honom om han hade hört något på nyheterna om henne? Jag hade missat det..

När jag började följa nyheterna som kom så insåg jag direkt att det var något som inte stämde. Min magkänsla sa att allt som kom ut i massmedia inte stämde utan något annat hade hänt denna lilla flicka. Jag kan känna på mig saker och bara liksom veta saker, inte roligt alltid. 

Under alla år som gått så har det skrivits milsvida texter, youtube klipp där allt ifrågasätts som olika personer lagt ut, böcker som skrivits, dokumentärer samt mycket annat. En sak är säker är att de som är inblandade inte talar sanning är helt uppenbart. Jag vet också att vi har svårt att minnas gamla händelser på rätt sätt, för vi förändrar berättelser med åren som går. Det gör vi utan att förstå, vi tror att vi minns som det verkligen var men ack nej vi gör inte det.  

Jag tror jag vet vad som hände men…. Det ligger starka politiska krafter bakom denna händelser på hög nivå inom politiken i England och inom massmedia. De som påverkar vad som får skrivas och inte. Många personer har påverkats så sanningen kommer inte fram. 

 

Denna lilla flicka får säkert aldrig upprättelse i livet och hittad men jag är säker på att hon inte är i livet.