Okategoriserade

Nya utmaningar och glädje ger kraft inom mig

Nu är jag på min nya adress 🙂 jätte glad men väldigt trött och slut efter flytten. Blev farmor för 3 gången nu på morgonen min äldsta son som fick en liten dotter. Blir en tur till dem när de kommit hem och orkar med besök. 

Nu kom tårarna 🙁 mycket släppte inom mig. Flytten avklarad allt gick bra samt allt hade gått bra med kejsarsnittet och de mådde alla bra. 

Har inte kommit riktigt i ordning för jag orkar inte köra på för fullt med allt. Det får ta den tid det tar. Det viktigaste har kommit på plats och det är sängen samt fått undan några flyttkartonger. Hittade inte mina bestick i lådorna igår så jag åt med en stor gaffel som är egentligen egentligen är ett salladsbestick, ha ha… Vad gör man? Löser problemet 🙂 

Det är många som skriver till mig på engelska och det är jätte roligt att mina texter blir lästa någonstans där ute i världen. De har bett mig skriva lite mera om vissa frågor så jag kommer dyka lite djupare i dessa texter men inte idag. Har inte riktigt orken med mig ännu MEN den kommer tillbaka. Nu när jag har kommit till min egen boning på landet.

Det första jag såg utanför mitt fönster idag är den löst gående gamla hästen, 33 år som får gå omkring på ägorna tills den blir trött och går hem till stallet och hagen. Solen har lyst på oss idag men vinden är inte nådig den viner runt husknuten. Var ut en sväng och kollade men gick snabbt in igen för att fixa där inne.

Jag kommer skriva mera om mina upplevelser, funderingar, åsikter och saker jag blir upprörd över där ute samhällena. Jag ska nu börja skruva på en byrå, lite långsamt från IKEA. 

Glöm inte att ge er egentid och egenkärlek i livet. Lev inte genom någon annan utan var stark i ditt inre av dig själv.