Okategoriserade

Tacksamhet genererar till mera positiva saker i ditt liv

Idag känns orken lite bättre, tacksamhet. Nu så har jag nedräkning att få flytta och är full av iver med vad som behöver göras. Behöver dock lägga mig på sängen och vila emellanåt.

Jag har kommit till ett vägskäl i livet och känner för första gången en stark beslutsamhet över vilken väg jag ska ta just nu. Ingen tvekan och det känns så skönt, jag som alltid velat och haft svårt att bestämma mig. En typisk våg inom horoskop för de som tror på astrologi. Jag menar då inte de som skrivs i damtidningar för det är trams. Jag läser inte ens dessa skvaller tidningar.

Ska iväg och shoppa några saker hoppas orken håller hela vägen så jag inte svimmar någonstans. Vill åka själv för jag blir så stressad av att ha någon med mig. Ta mitt tempo och göra precis som jag vill utan ta hänsyn till någon som blir kanske uttråkad och som jag måste underhålla också. För den orken finns inte…

Ha en trevlig söndag och ta hand om er själva i första hand och de dina i andra hand. Typ som i flygplanen om de sker ett tillbud och maskerna måste sättas på. Rekommendation, ta på er syrgasmasken först och hjälp andra sedan.