Okategoriserade

Instinkten sex skapar en porrmarknad och trafficking som skadar många

Orken kommer sakta tillbaka och min rebelliska sida kommer fram som legat i Törnrosa sömn  alldeles för länge.

Idag vill jag kommentera en artikel i Metro från den 20 mars som handlar om kampen om prostitution. Rubriken, Män-Varför deltar ni inte i kampen mot prostitution? Det är ju dem som är köparna, varför kämpa för något de vill ha kvar.

I Sverige har vi haft en sexlag som första land i världen i 20 år. Att det är olagligt att köpa sex i stället för att lägga fokus på kvinnorna. Enligt artikeln så har vi typ 8% som köper sex, finns säkert ett mörkertal också. Vi talar inte öppet om problemet ute i samhället.

Kvinnor tas hit och hålls gömda, sextrafficking. De blir hit lurade från oftast baltiska länderna om ett drömliv i västvärlden. De går naturligtvis på de mest lättlurade och naiva. Vi har även de väldigt unga kvinnorna som blir köpta av äldre män att få leva lyxliv och där väljer kvinnorna själva inget tvång. Den marknaden finns också, de vill ha ett snabbt lyxliv och shoppa loss.

Männen har sin drift som även kvinnor har, inget ska försökas att mörkas eller förskönas. Det handlar om vår sexdrift som är genetiskt, hur stark vi har. alltså inget köns indelat. Männen har dock en starkare än kvinnor för hur de är skapta biologiskt. De har en ständig produktion av sädesceller och måste tömmas ibland, görs inte det så får de smärta i pungen samt utlösning i sömnen. Det är på grund av att det alltid ska vara så färska spermier som möjligt vid befruktning. Den bästa avkomman för eftervärlden. 

Vår starkaste instinkt är överlevnad därefter sexdriften. En väldigt stark drift som påverkats av världens utveckling. Där båda könen blir utsatta, inte bara kvinnor utan unga män som utnyttjas och säljer sina kroppar. Religioner som förfulat och gjort det ännu mera attraktivt när det är fel att göra något så blir det ännu mera spännande. Porrindustrin som klätt av sexet inpå sjuka vägar för att skapa sensationsfilmer, tjäna massa pengar på människor. 

Jag ser dessa filmer som en dålig actionsrulle där hela grejen blir bara en mekanisk in och ut sak. KUL näe, sex är så mycket mera mellan två partner. Dessa filmer skadar de unga männen som har endast de att titta på för att lära sig, hur gör man… Jag frågor oftast unga personer hur de får sexundervisning. Svaret blir porrfilmer, suck. Kanske dags med att lära sig om Tantra sex. 

De borde införa en bättre sexualundervisning i skolorna och ute på ungdomsmottagningar, kurser för unga. Hur fungerar deras kroppar och varför händer vissa saker med kroppen som det gör. Det skulle bygga en bra start och början på en förändring i samhället.

Att bara skapa lagar, straff och göra det ännu mera fult är inte rätt metod. Vår drift är stark och vi behöver lära oss mera om våra kroppar, istället för att göra det till en marknad för de som vill tjäna pengar på att vi har denna instinkt.