Okategoriserade

RTT en terapi som ger förändringar för livet

Idag en härlig vårdag ute och så är det fredag igen. Nu bara en vecka kvar på min gamla adress. 

När det känns tungt och jobbigt så finns det ändå en inre glöd som brinner inom mig och som får mig att uthärda. Igår så lyssnade jag på en masterclass från Mindvalley där en kvinna vid namn Marisa peer pratade om RTT, rapid, transformational therapy en slags hypnotisk teknik.  Den var över en timme lång men gav mig mycket. Har en helt annan känsla inom mig idag, tacksamhet.

Lägger ut en kort version där hon pratar om sin metod hon använder sig av. Hon går tillbaka i tiden för att finna vad som gav dig dina blockeringar samt se situationerna med vuxna ögon och förstå att du är inte den personen som de omkring dig fick dig att tro när du var liten.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=bO3uv8IJ4Ys[/embedyt]

Jag använder mig av det tänket också när jag coachar men ingen hypnos variant utan annan teknik.

Ha en underbar vårdag 🙂 gå ut i solen och njut. Tänk på de som inte har möjlighet på grund av olika anledningar. Vad har du för ursäkt? Ut och andas in vårdagen.