Okategoriserade

Det går inte att tvinga kroppen hela, utan stanna och lyssna in

Akuten är ett ställe man skulle vilja slippa se från insidan men fick göra ett besök där igen då. En av de trevligaste sjuksköterskorna idag sa hon kände igen mig, hmmm börjar bli nästan stamkund där…

 

Åkte liggande transport in efter pratat med läkare att jag bör åka in. Bland annat min egna yngsta son samt flickvän. Båda läkare och mycket bestämda personer. Man kan faktiskt ha roligare saker för sig än att ligga på en brits på akuten och känna sig så dålig att alla ljud omkring är plågsamma. 

Mitt problem med min tarm gör så jag blöder kraftigt ibland och läkarna kliar sig i huvudet och kan inte finna felet. Har blivit undersökt på längden och på tvären under en längre tid. Har verkligen tappat tron på läkarvården. Hb låg på 96 inte så farligt lågt, det är nog för att jag intar Blutsaft och järntabletter..

De som jag mötte idag på akuten var trevlig och omtänksamma personer. De lyssnade och brydde sig när tårarna rann ner för mina kinder. Min utredning som pågår angående detta har inte givit något resultat ännu, suck. Nu vill de kolla igen upp i tarmen efter något dem inte kan se på dessa centimetrar. Det blir ingenting av med det. Kommer tala om vad jag tycker och tänker imorgon när jag ringer upp… Jag är mycket arg över min situation och att de bara fokuserar på dessa blodprover, gå outside the box. 

Nu är det bara jag och min hälsa som är i fokus annars går det tokigt. Men att skriva och få dela med mig mina tankar och åsikter får mig att må bra själsligt.

 

Nu är det snart dags att slå ihop de blå och vila från allt i drömmarnas värld.

God natt alla sköna där ute och tack till alla som funnits där för mig idag. Tacksamhet