Okategoriserade

Kärlekens bro är en stark tro

Jaha så snöar det idag och våren försvann sin kos, för tillfället…

Jag ska ändå vila och ta det lugnt nu så det gör inget att snön faller ner. Hmmm kom på att jag måste nog ut på eftermiddagen och skotta lite.. Inte roligt men måste göras.

Det är mycket funderingar som far runt i mina tankar nu i många frågor. Jag skriver ner listor på vad som ska göras och möten som jag inte får missa nu. Börjar bli lite glömsk och speciellt nu när jag känner mig stressad så kan jag säga fel ord, glömma vad jag skulle säga osv. Ja ja det är bara och gilla läget och ta det lugnt. Vill så mycket men orken finns inte riktigt där ännu men den kommer snart. När jag har flyttat och kommit på plats och börjar ta hand om bara mig själv. 

Önskar alla en trevlig och underbar söndag. 

En liten dikt om kärlek som jag skrev för ett tag sedan. Men vad är kärlek egentligen som jag skrivit om tidigare? Det handlar förmodligen bara om ett beroende. Man vill ha mera och mera för att belöningssytemet frågar efter de positiva hormonerna som ger ett välbehag och lugnande i våra kroppar. 

Min lilla dikt om kärlek…..

Jag är fast med en last

Du är min kära som jag alltid vill vara nära

Du log mot mig med en klurig blick och det fick mig på fall

Ta min hand och led mig nedför kärlekens stig

Där vi finner kärlekens sötma, där vi möts igen och igen

Vi har funnit varann och nu vi binder band som inte går att bryta utan att sluta tro på livets gåta och förlåta. Kärlekens bro är en stark tro. Jag står vid din sida.